Impresum

Bračko Boštjan
Vina in turizem Bračko
Sp. Hlapje 22
2222 Jakobski dol
Slovenija

Telefon: 00386 2 64 49 447
Email: info@vinabracko.si

Vsebina, objavljena na spletnih straneh VINABRACKO.si, Boštjan Bračko Sp. Hlapje 22, 2222 Jakobski dol, v nadaljevanju VINABRACKO.si se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

VINABRACKO.sid se bo trudila zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na spletnih straneh VINABRACKO.si, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Spletne strani, na katere kažejo povezave iz spletnih strani VINABRACKO.si , niso pod nadzorom VINABRACKO.si.

Niti Boštjan Bračko, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani podjetja VINABRACKO.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh VINABRACKO.sid ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Fotografije:
– Osebni arhiv
– Samo Mikulič
– pukl.com